News Flash:

Tocanita de porc cu ciuperci si vin alb

18 Mai 2012
2561 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocanita de porc cu ciuperci
Ingrediente:

400 g pulpa de porc
300 g ciuperci champignon
4 fire ceapa verde
4 catei usturoi
5 linguri ulei
100 ml vin alb
1 lingurita boia iute
150 ml suc de rosii
200 ml apa
marar verde
piper
sare


Mod de preparare:

Carnea am taiat-o bucati potrivite, si am prajit-o pe ambele parti. Cand s-a rumenit, am adaugat sare, piper si o cana de apa si am lasat sa foarna pana s-a evaporat toata apa.Ceapa si usturoiul le-am tocat marunt si le-am adaugat peste carne.Am lasat cateva minute sa se caleasca, apoi am adaugat ciupercile curatate si taiate in bucati mai mari. Am adaugat si vinul alb si lasam sa fiarba 15-20 minute, la foc potrivit, acoperind cratita cu un capac. Cand si vinul s-a evaporat aproape tot, am pus boia, sucul de rosii si putina apa, am amestecat bine si am mai lasat cateva minute pe foc. Am potrivit de sare, apoi am adaugat mararul verde tocat (aici am uitat sa mai pozez!).Am servit tocanita alaturi de mamaliguta calda si conopida cu varza rosie.
Tocanita de porc cu ciuperci pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci champignon ceapa verde usturoi ulei vin alb boia iute apa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5888 viz    0 com
3115 viz    0 com
3436 viz    0 com
3700 viz    0 com
5573 viz    0 com
1298 viz    0 com
3695 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1556 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019417 (s)