News Flash:

Tocanita de porc cu ciuperci

22 August 2016
4141 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 linguri de ulei
450 gr carne de porc
putina sare
piper alb
1 lingura de faina de grau
2 cepe medii
4 catei de usturoi
1 lingura mustar
150 ml vin rosu sec
2 morcovi
1 bucatica de telina
1 lingurita maghiran
1 lingurita de rozmarin
350 ml apa
1 lingurita seminte chimion
1 lingura de vegeta
1 rosie
300 gr ciuperci champignon

Mod de preparare:

1. Taie marunt carnea si pune-o la prajit.
2. Adauga in ploaie lingura de faina, apoi potriveste de sare si piper si prajeste-o pe indelete.
tocanita de porc cu ciuperci








3. Intre timp toaca marunt ceapa si usturoiul si pune totul peste carnea din tigaie. Amesteca. Daca trebuie, adauga 1-2 linguri de apa.
4. Dupa cateva minute toarna vinul si lasa sa traga 2-3 clocote, pentru ca alcoolul sa aiba timp sa se evapore.
5. Indeparteaza vasul de foc si pune in tigaie maghiranul, rozmarinul, mustarul, morcovul si telina tocate marunt. Amesteca.
6. Potriveste de piper si adauga 350 ml de apa.
7. Pune si rosia, vegeta si chimionul. Lasa sa fiarba la foc mic, in jur de 40-50 de minute.
tocanita de porc cu ciuperci






8. Pune si ciupercile taiate in bucati mai mari. Amesteca bine si mai tine pe foc putin. Cine doreste, poate adauga si o lingura de boia de ardei dulce.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tocanita porc tocanita ciuperci reteta carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1697 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019873 (s)