News Flash:

Tocanita de naut cu cartofi

3 Aprilie 2012
3149 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocanita de naut cu cartofi si chorizo
Ingrediente:

300 g naut fiert
2 cartofi dulci medii, facuti cuburi
1 cartof obisnuit, facut cuburi
150 g de chorizo, feliat
250 g de spanac tocat
1 ceapa medie, tocata
1 catel de usturoi, tocat
2 rosii mici tocate
1 buchet mic de patrunjel, tocat
1 frunza de dafin
2 linguri de ulei de masline
piper
sare


Mod de preparare:

Intr-o tigaie incingem cele doua linguri de ulei si lasam la foc moderat chorizo, cate un minut pe fiecare parte, dupa care il rezervam la cald. In uleiul restant gatim ceapa, pana devine translucida, amestecand din cand in cand. Apoi adaugam si usturoiul, il lasam cateva secunde, adaugam rosia tocata cubulete, o perpelim cateva secunde, adaugam nautul fiert, cartofii taiati cuburi, frunza de dafin, le acoperim cu apa si le lasam sa se faca la foc moale sub capac, 15-20 minute. Dupa aceea punem spanacul si chorizo, amestecam si le mai fierbem inca 5 minute sub capac. Potrivim de sare, piper, iar la final adaugam patrunjelul tocat.
Tocanita de naut cu cartofi si chorizo pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

naut cartofi dulci cartof chorizo spanac ceapa usturoi rosii patrunjel
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1630 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014463 (s)