News Flash:

Tocanita de legumecu carne de miel

23 Iulie 2013
2947 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

500 g cartofi
500 g carne de miel
3 ardei grasi
300 g ceapa tocata marunt
500 g rosii
boia dulce
50 ml ulei
patrunjel

Mod de preparare:

Ceapa tocata marunt se caleste in ulei pana devine lucioasa, fara sa se rumeneasca. Se pune un varf de lingurita de boia dulce si se amesteca. Imediat se pune carnea taiata bucati mici. Se amesteca 2 minute, apoi se stinge cu 200 ml apa fierbinte. Se lasa sa fiarba la foc mic, acoperite, amestecand destul de des ca sa nu se arda. Se completeaza lichidul cind acesta scade. Dupa ce carnea s-a inmuiat bine, se adauga ardeii taiati in felii subtiri, cartofii taiati cubulete, rosiile (fara coaja) taiate felii, sare dupa gust. Se completeaza cu apa cat sa acopere toate ingredientele din cratita. Mancarea se amesteca bine, se lasa sa fiarba acoperita, la foc mic, sau se pune la cuptor, acoperita. Se lasa sa fiarba pana fierb toate ingredientele, fara sa se amestece. La sfarsit se presara patrunjel tocat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

boia dulce patrunjel cratita foc mic patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4384 viz    0 com
2920 viz    0 com
1782 viz    0 com
1986 viz    0 com
2169 viz    0 com

Comentarii (1)

CharlesLouff  | #1391
wh0cd880023 Anafranil seroquel bipolar clomid cheap
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1776 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019398 (s)