News Flash:

Tocanita de legume si pui

9 Iunie 2012
3783 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui (aprox. 700 grame)
o ceapa
1 ardei gras
1 morcov
5-6 nuci
curry
pasta de tomate
zeama de lamaie
patrunjel
ulei
piper
sare

 
Mod de preparare:


Toaca ceapa, morcovul si ardeiul gras marunt si pune-le pus la calit cu 3 linguri de ulei intr-o tigaie mare de teflon. Taie pieptul de pui in cubulete si presara-l cu sare si piper. Dupa ce legumele s-au calit putin, adauga  bucatile de piept si miezul de nuca tocat potrivit.
Lasa totul pe foc inca 10 minute, intorcand pieptul pe ambele parti ca sa se rumeneasca uniform. Adauga o cana de apa amestecata cu 2 linguri de pasta de tomate, o lingura de curry si putina zeama de lamaie.
Mai lasa sa fiarba inca 5 minute, dupa care opreste focul si presara patrunjelul tocat.
Tocanita de legume si pui recomandata de fraiche-bistro.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa ardei gras morcov nuci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1563 viz    0 com
1373 viz    0 com
1245 viz    0 com
2891 viz    0 com
1250 viz    0 com
2045 viz    0 com
1442 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1775 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020439 (s)