News Flash:

Tocanita de legume in stil unguresc

24 Februarie 2016
5763 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 linguri de untura sau grasime de gasca
3 cepe medii
3 buc. ardei gras rosu
1-2 buc. ardei iute
1 rosie
o conserva de piure de rosii
50 gr pasta de rosii
1/4 lingurita paprika dulce
un varf de cutit de paprika iute
1 lingurita sare
1/2 lingurita piper
1/2 lingurita zahar
450 gr carnaciori
100 ml apa

Mod de preparare:

1. Toaca ceapa marunt si soteaz-o in grasime.
2. Cand devine translucida, pune ambele tipuri de paprika. Amesteca bine, gateste in jur de 1 minut.
3. Pune in tigaie ardeii grasi, ardeii iuti (tocati foarte marunt), piureul de rosii, pasta de rosii si rosia proaspata. Potriveste de sare, piper si zahar.
4. Pune un capac pe tigaie si tine asa pe foc in jur de 45 de minute.
5. Cam dupa 20 de minute de cand ai acoperit tigaia, incorporeaza carnaciorii taiati felii si apa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocanita legume tocanita carnati
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1612 (s) | 35 queries | Mysql time :0.020449 (s)