News Flash:

Tocanita de legume facuta la cuptor

13 Decembrie 2012
2301 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

650 g rosii proaspete taiate felii
1 vanata taiata cubulete
60 ml ulei de masline
1 ceapa rosie tocata
2 dovlecei taiati cubulete
1 ardei galben tocat
1 ardei rosu tocat
2 catei de usturoi tocati marunt
1 lingura patrunjel tocat
1 lingura rozmarin tocat

Mod de preparare:


Incingem cuptorul la 200 grade. Incingem intr-o oala uleiul si calim legumele (in afara de rosii) timp de 2 minute. Adaugam verdeata, punem si rosiile deasupra si bagam oala la cuptor timp de 45 de minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii vanata ceapa rosie dovlecei ardei galben ardei rosu usturoi oala
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

12272 viz    0 com
1860 viz    0 com
2343 viz    0 com
2682 viz    0 com
4265 viz    0 com
6883 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1746 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025014 (s)