News Flash:

Tocanita de legume cu piept de pui

18 Iunie 2012
11167 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui
1 morcov
2 cepe mici
2-3 linguri de iaurt/smantana
3-4 catei de usturoi
2 cani de lapte
ulei de masline
marar
sare

Mod de preparare:
 
Morcovul, ceapa si usturoiul se calesc, apoi se pune in tigaie pieptul de pui, taiat in cubulete. Se potriveste de sare si se lasa pe foc, la fiert. Cand e gata se pune amestecul format din smantana/ iaurt si lapte si se mai tine pe foc vreo 5 minute. La final se presara marar tocat marunt.
 
sursa: sfatulparintilor.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcov cepe usturoi lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5998 viz    0 com
5106 viz    0 com
5031 viz    0 com
1121 viz    0 com
2726 viz    0 com
1441 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1822 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020293 (s)