News Flash:

Tocanita de legume cu afumatura si branza

5 Mai 2011
1358 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocanita de legume cu afumatura si branza
Ingrediente: 100 g de afumatura de pui 1 cârnat afumat 300 g cartofi ardei gras in trei culori 4 - 5 ciupercute 150 g de brânza de burduf sare piper cimbru proaspat ulei Mod de preparare: Prima operatiune pe care trebuie sa o faci este sa-ti pregatesti materia prima. Curata si spala cartofii, taie ardeii în felii subtiri, feliaza cârnatul, taie ciupercile în patru, daca sunt mari, si taie bucatele afumatura de pui. Pune-le pe toate într-o tigaie si caleste-le în ulei, în ordinea coacerii lor - mai întâi cartofii si apoi celelalte produse. Cand sunt gata, pune sarea si piperul. Finalul îi este rezervat brânzei de burduf, care, dupa ce a fost bine frecata cu cimbru, se amesteca cu prima compozitie obtinuta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branza condimente chinezesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1025 viz    0 com
973 viz    0 com
1025 viz    0 com
1285 viz    0 com
965 viz    0 com
1058 viz    0 com
2422 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1523 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013001 (s)