News Flash:

Tocanita de legume cu afumatura si branza

5 Mai 2011
1476 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocanita de legume cu afumatura si branza
Ingrediente: 100 g de afumatura de pui 1 cârnat afumat 300 g cartofi ardei gras in trei culori 4 - 5 ciupercute 150 g de brânza de burduf sare piper cimbru proaspat ulei Mod de preparare: Prima operatiune pe care trebuie sa o faci este sa-ti pregatesti materia prima. Curata si spala cartofii, taie ardeii în felii subtiri, feliaza cârnatul, taie ciupercile în patru, daca sunt mari, si taie bucatele afumatura de pui. Pune-le pe toate într-o tigaie si caleste-le în ulei, în ordinea coacerii lor - mai întâi cartofii si apoi celelalte produse. Cand sunt gata, pune sarea si piperul. Finalul îi este rezervat brânzei de burduf, care, dupa ce a fost bine frecata cu cimbru, se amesteca cu prima compozitie obtinuta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza condimente chinezesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1108 viz    0 com
1056 viz    0 com
1117 viz    0 com
1554 viz    0 com
1070 viz    0 com
1212 viz    0 com
2520 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018957 (s)