News Flash:

Tocanita de legume cu afumatura si branza

5 Mai 2011
1399 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Tocanita de legume cu afumatura si branza
Ingrediente: 100 g de afumatura de pui 1 cârnat afumat 300 g cartofi ardei gras in trei culori 4 - 5 ciupercute 150 g de brânza de burduf sare piper cimbru proaspat ulei Mod de preparare: Prima operatiune pe care trebuie sa o faci este sa-ti pregatesti materia prima. Curata si spala cartofii, taie ardeii în felii subtiri, feliaza cârnatul, taie ciupercile în patru, daca sunt mari, si taie bucatele afumatura de pui. Pune-le pe toate într-o tigaie si caleste-le în ulei, în ordinea coacerii lor - mai întâi cartofii si apoi celelalte produse. Cand sunt gata, pune sarea si piperul. Finalul îi este rezervat brânzei de burduf, care, dupa ce a fost bine frecata cu cimbru, se amesteca cu prima compozitie obtinuta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

branza condimente chinezesti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1045 viz    0 com
1000 viz    0 com
1052 viz    0 com
1331 viz    0 com
1000 viz    0 com
1113 viz    0 com
2454 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1414 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018296 (s)