News Flash:

Tocanita de inimioare si pipote cu mamaliguta calda - Un preparat traditional pentru un pranz perfect

22 Noiembrie 2018
1367 Vizualizari | 0 Comentarii

Pentru ca multora dintre noi ne plac foarte mult inimioarele si pipotele de pui, datorita gustului si texturii gumoase, astazi iti preparam o tocanita.

Ingrediente: 2 caserole pipote si inimi de pui,2 cepe , 1 ardei gras verde, 1 ardei gogosar rosu, 4 linguri sos de rosii cu ardei, 2 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel, 4 linguri ulei, sare si piper dupa gust, 1 lingura de faina, 5 boabe de piper.

Mod de preparare: Pipotele si inimioarele se tin cca 30 min in apa rece. Inimioarele se despica ( pentru a indeparta resturile de sange) si se indeparteaza partea cu vene, pipotele se taie in bucati potrivite. Intr-o cratita punem 1 l apa rece , boabele de piper si maruntaiele. Punem la fiert pentru 50 min la foc mic.
Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se adauga ceapa maruntita si ardeiul taiat cubulete.Se lasa la calit cca 5-6 min apoi se adauga pipotele , inimi si 500 ml apa fierbinte. Se adauga sos de rosii cu ardei si lasam la fiert cca 12 min.
Dupa cateva minute se adauga faina dizolvata in 50 ml apa si usturoiul pisat. Se lasa sa mai fiarba cateva minute apoi se adauga sare si piper dupa gust. La final se adauga patrunjel taiat marunt. Tocanita de pipote si inimi se serveste alaturi de mamaliguta.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocanita inimi tocanita pipote
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1612 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021109 (s)