News Flash:

Tocanita de inimi si pipote

2 August 2016
1586 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr inimi si pipote
650 gr rosii (5-6 rosii medii)
280 gr ceapa (4 cepe medii)
180 gr ardei gras (un ardei mediu)
100 ml ulei de masline
½ legatura patrunjel
200 ml apa
2 capatani de usturoi romanesc
doua foi de dafin
condimente facute in casa
piper
sare

Mod de preparare:

Cea mai importanta etapa este fierberea organelor de pui. În acest sens spalati si puneti pipotele si inimile in apa impreuna cu doua lingurite de condimente facute in casa si lasati sa fiarba la foc mediu pentru o ora si jumatate.

In acest timp puteti pregati celelalte ingrediente astfel:
- tocati marunt ceapa, usturoiul si patrunjelul;
- indepartati coaja rosiilor si taiati-le in patru;
- tocati ardeiul (nu foarte marunt).

Dupa ce au fiert inimile si pipotele, scurgeti apa din vas si tocati organele in functie de preferinte. Puneti in vasul in care veti gati 100 ml ulei de masline si caliti ceapa, usturoiul si ardeiul timp de cinci minute. Dupa ce s-au scurs cele cinci minute puteti adauga pipotele si inimile. Mai lasati inca 5 minute.

Puneti rosiile in blender impreuna cu patrunjelul si lasati pana se maruntesc bine, apoi puneti peste pipote si inimi, adaugati 200 ml apa, doua lingurite de condimente, doua foi de dafin si o jumatate de lingurita de piper si lasati la fiert inca 20-25 de minute (foc mediu). Adaugati sare dupa gust si scoateti foile de dafin.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tocanita inimi tocanita pipote mancarica inimi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1424 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019144 (s)