News Flash:

Tocanita de iepure cu masline

16 Mai 2011
4217 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocanita de iepure cu masline
Ingrediente: 700 gr carne de iepure (1/2 iepure) 1 conserva de 400 gr rosii 1 ceapa 3 catei usturoi cimbru 2 foi de dafin sare piper 2 linguri ulei 1 mana masline negre Mod de preparare: 1. Se incinge uleiul intr-o oala si se prajesc bucatile de carne pe ambele parti, cate 2-3 minute pe fiecare parte. 2. Se scoate carnea din oala si se adauga in loc ceapa tocata si se lasa pe foc pana se inmoaie un pic. 3. Se adauga usturoiul strivit, rosiile cu tot cu suc, foile de dafin, se condimenteaza totul cu sare, piper si cimbru. Se asaza bucatile de carne in sos si se toarna cca 100 ml apa. 4. Se lasa totul la fiert la foc mediu, cu capac, pentru 40 minute. 5. Se adauga maslinele (fara samburi, daca doriti) si se mai lasa la fiert 5 minute fara capac. Se serveste cu orez sau piure de cartofi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pizza ulei vegetal slaninuta afumata patrunjel tocat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6493 viz    0 com
1253 viz    0 com
1908 viz    0 com
2438 viz    0 com
2776 viz    0 com
1036 viz    0 com
1833 viz    0 com
1122 viz    0 com
1132 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013644 (s)