Ingrediente:
700 g
gulii mici
500 g
rosii
2
cepe
1
morcov
100 ml
ulei
1 lingurita
zahar
1 legatura
patrunjel
sare
piper
Preparare:
Cureti guliile, le speli, le tai rondele sau felii. Din rosii faci suc. Le prajesti usor in 50 ml ulei pana capata o culoare aurie. Cureti, tai si calesti separat ceapa si morcovii in restul de ulei pana se inmoaie. Pui ceapa si morcovii impreuna in tigaie, apoi adaugi sucul de rosii, patrunjelul tocat, zaharul, sare si piper dupa gust. Lasi sa fiarba 10- 15 minute. Daca preferi un sos fin, pasezi totul sau dai printr-o sita. Intr-o cratita sau forma de sticla termorezistenta amesteci sosul cu guliile prajite si dai totul la cuptor pana ce acestea sunt gata, iar sosul a scazut si presari putina verdeata deasupra.
Comentarii (0)