News Flash:

Tocanita de gulii cu sos de rosii

9 Mai 2011
3375 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocanita de gulii cu sos de rosii
Ingrediente: 700 g gulii mici 500 g rosii 2 cepe 1 morcov 100 ml ulei 1 lingurita zahar 1 legatura patrunjel sare piper Preparare: Cureti guliile, le speli, le tai rondele sau felii. Din rosii faci suc. Le prajesti usor in 50 ml ulei pana capata o culoare aurie. Cureti, tai si calesti separat ceapa si morcovii in restul de ulei pana se inmoaie. Pui ceapa si morcovii impreuna in tigaie, apoi adaugi sucul de rosii, patrunjelul tocat, zaharul, sare si piper dupa gust. Lasi sa fiarba 10- 15 minute. Daca preferi un sos fin, pasezi totul sau dai printr-o sita. Intr-o cratita sau forma de sticla termorezistenta amesteci sosul cu guliile prajite si dai totul la cuptor pana ce acestea sunt gata, iar sosul a scazut si presari putina verdeata deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pizza cartofi taranesti cartof fasole patrunjel
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1698 viz    0 com
1254 viz    0 com
1041 viz    0 com
1085 viz    0 com
1549 viz    0 com
1183 viz    0 com
1230 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013530 (s)