News Flash:

Tocanita de fudulii de curcan

10 Martie 2016
4978 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 kg fudulii de curcan
3-4 catei de usturoi
cateva rosii cherry (optional)
1 ceapa potrivita
150 ml bulion
50  ml vin alb
sare
piper

Mod de preparare:

 Fuduliile le spalam bine cu apa rece apoi le oparim putin pentru a lucra mai usor cu ele (nu se desfac in timpul prepararii). Intr-o cratita punem putin ulei sa se incinga apoi adaugam ceapa si usturoiul tocat, rosiile taiate in jumatate si lasam 3-4 minute. Adaugam fuduliile, amestecam usor, condimentam cu sare si piper, lasam 1 minut apoi adaugam vinul si bulionul. Lasam sa scada la foc mic cam 20 minute.
Servim cu mamaliguta.

Reteta de tocanita fudulii de curcan ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocanita fudulii fudulii curcan reteta fudulii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1426 viz    0 com
1417 viz    0 com
1208 viz    0 com
1791 viz    0 com
1975 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019912 (s)