News Flash:

Tocanita de fasole cu carnaciori

11 Februarie 2014
1454 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 g cartofi taiati cuburi
60 ml ulei de masline
1 ceapa rosie tocata
500 gr carnaciori taiati feliute
4 catei de usturoi zdrobit
1 lingurita boia de ardei dulce
400 g fasole (din conserva)
410 g rosii in bulion
2 frunze de dafin
150 ml supa de pui
4 linguri patrunjel tocat

Mod de preparare:

Se pun cartofii la fiert intr-o oala mare in apa rece cu sare. Se dau in fiert si se mai lasa 10 minute dupa care se retrage oala de pe foc si se scurg. Se incinge uleiul in aceeasi oala. Se pune ceapa la calit. Se adauga carnaciorii si se lasa pana cand incep sa se rumeneasca. Se transfera carnaciorii pe un platou si se lasa deoparte. Se pune usturoiul si boia in aceeasi oala si se lasa un pic la calit dupa care se adauga cartofii, fasolea, rosiile, foile de dafin si amestecul de ceapa si carnaciori. Se adauga si supa si se da in fiert, apoi se reduce focul la minim si se mai lasa 15 minute. La final se presara patrunjelul si se serveste.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tocanite tocanita fasole tocanita carne retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1222 viz    0 com
2035 viz    0 com
1568 viz    0 com
2971 viz    0 com
1809 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1559 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019110 (s)