News Flash:

Tocanita de dovlecei cu oua

20 Aprilie 2016
2417 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura de ulei de cocos
2 dovlecei
3 rosii mai mari
2-3 ardei grasi
putin piper negru
1 ceapa de primavara
100 gr bacon
150 ml apa
1 lingura pasta de tomate
1 lingurita sare
1 lingurita usturoi pudra
2 oua

Mod de preparare:

1. Taie marunt ceapa si sunca si rumeneste-le usor in ulei de cocos.
2. Spala si feliaza subtire dovleceii, ardeii si rosiile.
3. Pune ardeii in tigaie, peste ceapa si sunca. Amesteca, adauga apa si lasa sa fiarba vreo 10 minute.
4. Incorporeaza apoi rosiile, dovleceii si pasta de tomate.
5. Dupa cateva minute sparge ouale peste compozitie si amesteca iarasi. Potriveste de sare si piper si adauga si usturoiul pudra.
Mancarea e gata dupa cateva minute din momentul in care ai pus ouale.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocanita dovlecei reteta tocanita tocanita legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2698 viz    0 com
1337 viz    0 com
1452 viz    0 com
1237 viz    0 com
2120 viz    0 com
3130 viz    1 com
5378 viz    0 com
1476 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1456 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014211 (s)