News Flash:

Tocanita de dovlecei cu oua

20 Aprilie 2016
2050 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6618 RON (0.0000)
USD: 4.0162 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 lingura de ulei de cocos
2 dovlecei
3 rosii mai mari
2-3 ardei grasi
putin piper negru
1 ceapa de primavara
100 gr bacon
150 ml apa
1 lingura pasta de tomate
1 lingurita sare
1 lingurita usturoi pudra
2 oua

Mod de preparare:

1. Taie marunt ceapa si sunca si rumeneste-le usor in ulei de cocos.
2. Spala si feliaza subtire dovleceii, ardeii si rosiile.
3. Pune ardeii in tigaie, peste ceapa si sunca. Amesteca, adauga apa si lasa sa fiarba vreo 10 minute.
4. Incorporeaza apoi rosiile, dovleceii si pasta de tomate.
5. Dupa cateva minute sparge ouale peste compozitie si amesteca iarasi. Potriveste de sare si piper si adauga si usturoiul pudra.
Mancarea e gata dupa cateva minute din momentul in care ai pus ouale.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tocanita dovlecei reteta tocanita tocanita legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2285 viz    0 com
1223 viz    0 com
1308 viz    0 com
1138 viz    0 com
2004 viz    0 com
2751 viz    1 com
4570 viz    0 com
1349 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1497 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013463 (s)