News Flash:

Tocanita de dovlecei cu oua

20 Aprilie 2016
2275 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura de ulei de cocos
2 dovlecei
3 rosii mai mari
2-3 ardei grasi
putin piper negru
1 ceapa de primavara
100 gr bacon
150 ml apa
1 lingura pasta de tomate
1 lingurita sare
1 lingurita usturoi pudra
2 oua

Mod de preparare:

1. Taie marunt ceapa si sunca si rumeneste-le usor in ulei de cocos.
2. Spala si feliaza subtire dovleceii, ardeii si rosiile.
3. Pune ardeii in tigaie, peste ceapa si sunca. Amesteca, adauga apa si lasa sa fiarba vreo 10 minute.
4. Incorporeaza apoi rosiile, dovleceii si pasta de tomate.
5. Dupa cateva minute sparge ouale peste compozitie si amesteca iarasi. Potriveste de sare si piper si adauga si usturoiul pudra.
Mancarea e gata dupa cateva minute din momentul in care ai pus ouale.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocanita dovlecei reteta tocanita tocanita legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2523 viz    0 com
1281 viz    0 com
1382 viz    0 com
1191 viz    0 com
2060 viz    0 com
2954 viz    1 com
5006 viz    0 com
1430 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1683 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013395 (s)