News Flash:

Tocanita de dovlecei cu oua

20 Aprilie 2016
1899 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura de ulei de cocos
2 dovlecei
3 rosii mai mari
2-3 ardei grasi
putin piper negru
1 ceapa de primavara
100 gr bacon
150 ml apa
1 lingura pasta de tomate
1 lingurita sare
1 lingurita usturoi pudra
2 oua

Mod de preparare:

1. Taie marunt ceapa si sunca si rumeneste-le usor in ulei de cocos.
2. Spala si feliaza subtire dovleceii, ardeii si rosiile.
3. Pune ardeii in tigaie, peste ceapa si sunca. Amesteca, adauga apa si lasa sa fiarba vreo 10 minute.
4. Incorporeaza apoi rosiile, dovleceii si pasta de tomate.
5. Dupa cateva minute sparge ouale peste compozitie si amesteca iarasi. Potriveste de sare si piper si adauga si usturoiul pudra.
Mancarea e gata dupa cateva minute din momentul in care ai pus ouale.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tocanita dovlecei reteta tocanita tocanita legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1701 viz    0 com
1157 viz    0 com
1239 viz    0 com
1080 viz    0 com
1936 viz    0 com
2499 viz    1 com
3851 viz    0 com
1271 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1473 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013847 (s)