News Flash:

Tocanita de ciuperci

28 Aprilie 2011
7442 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocanita de ciuperci
Ingrediente: - 700 gr ciuperci champignon - o ceapa - 250 gr smantana - 50 gr unt - o lingura de faina - 50ml apa - sare, patrunjel verde dupa gust Mod de preparare: Ciupercile se curata de coaja. Se scot coditele si se curata si ele. Ciupercile curatate le taiem in jumatate apoi fiecare jumatate o taiem fasii pe latime. Coditele se taie rondele. Curatam ceapa si o taiem marunt. Incalzim untul intr-o oala si punem ceapa la calit. O lasam forte putin, cat amestecam de 2-3 ori si punem ciupercile si patrunjelul tocat. Amestecam, adaugam apa si sarea si lasam sa fiarba sub capac la foc mic 15min. Amestecam din cand in cand. Ele vor lasa apa asa ca nu e nevoie sa mai complectati pe parcurs. Intr-un bol amestecam faina cu smantana. Dupa ce au fiert ciupercile punem smantana si lasam sa dea un clocot. Luam de pe foc si servim calde cu patrunjel verde tocat deasupra sau simple.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pizza diverse ciuperci
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1235 viz    0 com
947 viz    0 com
1141 viz    0 com
2131 viz    0 com
1513 viz    0 com
1174 viz    0 com
2078 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1615 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019544 (s)