News Flash:

Tocanita de cartofi cu naut si spanac

6 Ianuarie 2014
1438 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400g naut din conserva
500g cartofi dulci
425g rosii din conserva tocate
500ml supa concentrata de legume
1 praf ardei iute
1/2 lingurita piper
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita scortisoara
1/2 lingurita ghimbir
1/2 lingurita turmeric
1/2 lingurita coriandru
1 lingurita chimion
1 lingurita paprika
3 catei usturoi
1 ceapa
2 linguri ulei de masline
500g spanac din conserva

Mod de preparare:

Toaca ceapa si usturoiul. Curata cartofii si taie-i cubulete. Caleste ceapa in 2 linguri de ulei, timp de 5 minute. Adauga usturoiul si mai gateste-le impreuna 1 minut. Amesteca in oala paprika, chimionu si restul mirodeniilor inclusiv sarea si piperul. Amesteca pentru 30 de secunde.

Adauga rosiile tocate si supa concentrata de legume. Lasa sa dea in clocot si apoi pune in oala cartofii taiati si nautul scurs din conserva. Lasa totul sa fiarba la foc mic timp de 25-30 de minute pana cand cartofii se inmoaie. Adauga si spanacul scurs in ultimele 2-3 minute de fierbere. Serveste tocanita fierbinte cu quinoa, lamaie, iaurt si coriandru proaspat tocat.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1503 viz    0 com
4530 viz    0 com
1377 viz    1 com
2460 viz    0 com
1778 viz    0 com
2069 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1584 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016563 (s)