News Flash:

Tocanita de cartofi cu carne de porc

5 Septembrie 2014
1706 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 800 g pulpa porc mai grasa
6 cartofi
2 morcovi
6 fire ceapa verde
5 catei usturoi
½ ardei capia
1 fir rozmarin
piper boabe
cimbru
patrunjel verde
boia dulce
sare
ulei
suc de rosii

Mod de preparare:

Intr-un vas am pus putin ulei si bucatile de carne lasandu-le la calit cateva minute, pana si-au schimbat culoarea pe toate partile. Am scos carnea, si le-am dat deoparte, uleiul l-am aruncat. Ceapa, ardeiul si morcovul le-am taiat bucati potrivite si le-am pus la calit pana s-au inmuiat. Am adaugat bucatile de carne, cateii de usturoi taiati pe lung si am completat cu apa calda cat sa acopere bucatile de carne.

La primele clocote am pus crenguta de rozmarin, cimbru si o lingurita rasa de sare. Am lasat sa fiarba cca jumatate de ora, completand cu apa de cate ori este cazul, apoi am pus 2 lingurite de boia dulce si cca 150 ml suc de rosii si am mai lasat sa fiarba vre-o 5 minute. Intre timp am pregatit cartofii, curatandu-i si taindu-i cubulete, apoi i-am pus in tocanita, lasandu-i pana ce sunt fierti, iar sosul a scazut putin. La final am pus patrunjelul tocat marunt.

Tocanita de cartofi recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne tocanita cartofi tocanita porc retete culinar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 26 queries | Mysql time :0.015876 (s)