News Flash:

Tocanita de cartofi cu carnati Chorizo

6 Ianuarie 2014
2156 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura paprika
5 cartofi mari curatati si taiat in cubulete
2 carnati Chorizo (picanti, din carne de porc) taiati in cubulete
1 ceapa tocata
60ml ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Caleste ceapa in uleiul incins timp de 5 minute. Adauga bucatelele de Chorizo si gateste-le impreuna timp de 1 minut. Adauga cartofii, paprika si 1 lingurita sare. Amesteca bine si toarna 1 litru de apa. Lasa totul sa dea in clocot, apoi acopera cu un capac si lasa sa fiarba la foc mic pana cand cartofii se inmoaie.
Ia capacul si da focul mai tare. Zdrobeste cu o furculita cativa cartofi fierti ca sa ingrosi sosul si lasa sa dea in clocot inca o data. Serveste tocanita fierbinte.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1709 viz    0 com
2030 viz    0 com
12811 viz    1 com
1006 viz    0 com
1586 viz    0 com
1404 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1649 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016463 (s)