News Flash:

Tocanita de carne cu ciuperci

1 Aprilie 2012
4185 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocanita de carne cu ciuperci
Ingrediente:

750 g pulpa de vitel
150 g ciuperci
3 morcovi
2 catei de usturoi
3 linguri ulei de masline
4 foi de dafin
3 linguri suc de rosii
un pahar de vin alb sec
un cub knorr
sare dupa gust
piper negru macinat

Mod de preparare:

Spalam si taiem carnea cuburele nici prea mici, nici prea mari. Curatim morcovii si usturoiul, morcovii ii taiem in patru pe lungime, apoi facem cuburele, usturoiul il taiem marunt si le prajim putin in uleiul fierbinte.
Adaugam carnea si o lasam pina scade apa lasata si se prajeste un pic. "Imbatam" cu vin carnea de vita, invartim in oala pana vedem ca s-a evaporat vinul.
Intr-o craticioara punem jumatate de litru de apa la fiert si cand aceasta da in clocot, adaugam cubuletul de knorriar in acest moment saram si piperam dupa gust, acoperim carnea cu supa de knorr si lasam la foc mijlociu timp de doua ore.
Intre timp, spalam si taiem ciupercutele in ultimele 20 de minute, adaugam ciupercile, foile de dafin si cele trei linguri cu suc de rosii, aveti grija sa nu scada prea tare, trebuie sa ramina un sos delicios, care il vom pune peste mamaliguta.
Servim cald cu mamaliguta calda (mamaliguta fiecare o face dupa reteta proprie).
Tocanita de carne cu ciuperci pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ciuperci morcovi usturoi knorr sare piper negru
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1915 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018360 (s)