News Flash:

Tocanita cu mazare verde

4 Aprilie 2011
1064 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocanita cu mazare verde
Mod de preparare al acestei retete culinare:

Se prajeste ceapa tocata marunt impreuna cu usturoiul zdrobit in ulei.
Se adauga carnea taiata in cuburi, apoi se caleste cu putina apa.
Cand este aproape moale se amesteca in ea morcovii curatati si taiati rondele, mazarea curatata si se calesc pana cand se inmoaie.

Ingrediente:

1,5 kg mazare verde,
2 morcovi,
2 linguri de ulei,
1 ceapa rosie mica,
300 g carne de porc uscativa (sau de vitel),
1 catel de usturoi,
1 lingura de faina,
sare, 1 legatura de patrunjel verde.

pizza somon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1586 (s) | 36 queries | Mysql time :0.016755 (s)