News Flash:

Tocanita cu ficatei

12 Mai 2011
2792 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocanita cu ficatei
Ingrediente: 500 g ficatei 3 - 4 cepe 1 ardei gras 2 - 3 rosii 3 - 4 catei de usturoi ulei sare piper frunze de patrunjel Mod de preparare: Ceapa se curata, se spala, se toaca si se caleste in ulei. Se adauga ficateii spalati si curatati si se lasa sa se inabuse la foc mic pana cand ficateii isi schimba culoarea. Se adauga ardeiul tocat si rosiile si se mai lasa pe foc sa scada tocanita, aprox. jumatate de ora. Cand tocanita de ficatei este gata, se adauga usturoiul taiat felioare, sare, piper si se da la o parte de pe foc. Tocanita de ficatei se serveste presarata cu frunze tocate de patrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pizza aripioare pui patrunjel ardei gras
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1050 viz    0 com
1850 viz    0 com
1129 viz    0 com
1144 viz    0 com
1342 viz    0 com
1106 viz    0 com
1055 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013696 (s)