News Flash:

Tocanita cu carne si ardei

10 Iunie 2012
1596 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cubulete de carne
2 -3 ardei grasi rosii carnosi
1 ceapa
1 morcov
2 foi de dafin
condimente
piper
sare

100 ml supa de pui

Mod de preparare:


Mai intai calim ceapa in ulei de masline, apoi adaugam carnea si morcovul si potrivim de piper, sare si condimente. Se pun un capac la cratita si se lasa asa pentru a se inabusi.  Se pun ardeii taiati fasii si se adauga condimentele si supa de pui (daca vi se pare prea multa supa, adaugati mai putina). Mancarea este gata in momentul in care legumele si carnea sunt moi.
Tocanita cu carne si ardei pregatita de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carne ardei grasi ceapa morcov condimentepipersare capac cratita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1658 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018621 (s)