News Flash:

Tocanita cu carne de vita

14 Noiembrie 2013
2056 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200-300 gr de carne de vita
2 cepe mici
un morcov
3 rosii
1 ardei
2-3 catei usturoi pisati
o lingura faina
diverse condimente (sare, piper, rozmarin si boia dulce)

Mod de preparare:

Se fierbe carnea care a fost taiata bucatele. Se spumeaza, se mai lasa la fiert circa 20 de minute apoi se adauga legumele. Am preferat sa le dau la robotul de bucatarie si sa iasa un fel de pasta. Inclusiv ceapa. Se lasa la fiert. Se adauga condimente. Spre sfarsit se pune in ploaie si faina si usturoiul pisat.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tocanita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1558 (s) | 26 queries | Mysql time :0.015009 (s)