News Flash:

Tocanita cu carne de porc

5 August 2013
1679 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g pulpa de porc
5 fire ceapa verde
5 fire usturoi verde
1 lingura boia
2 lingura ketchup picant
1 lingura delikat
1 lingurita cimbru
200 ml vin alb
ulei
sare
piper
patrunjel verde

Mod de preparare:

Carnea de porc am taiat-o bucati de cca 4-5 cm. Intr-o cratita am pus uleiul la incins, am adaugat carnea, si am lasat-o sa se prajeasca, pana s-a albit. Am adaugat ceapa si usturoiul tocate rondele, am lasat 2-3 minute la calit, apoi am completat cu apa cat sa acopere carnea. Am acoperit cu un capac si am lasat cca 30 minute. Intr-un castronel am amestecat boia, ketchup-ul, delikat-ul si cimbrul. Amestecul l-am pus peste carne, am adaugat si vinul si am mai lasat sa fiarba cca 30 minute. Am mai completat cu apa calda din cand in cand, in asa fel incat sa ramana un sos bine legat.
La final am potrivit de sare si piper si am adaugat patrunjelul verde tocat marunt. Se poate servi cu piure de cartofi, alaturi de o salata de castraveti, ceapa verde si marar.

Tocanita cu carne de porc recomandata de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa verde boia ketchup picant vin alb patrunjel verde cratita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1670 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019820 (s)