News Flash:

Tocanita cu carne de oaie si legume

7 Februarie 2013
4649 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

½ kg cartofi
½ kg carne de oaie nu prea grasa
300 g ardei grasi
½ kg rosii
200 g ceapa
boia
piper
ulei
1 foaie de dafin
patrunjel
sare

Mod de preparare:

Ceapa, taiata in felii, se caleste la foc mic, in 50 ml ulei, impreuna cu ½ lingurita rasa de sare, circa 10 minute. Se adauga ½ lingurita de boia de ardei, se amesteca si imediat se pune carnea taiata in bucati mici care se amesteca 2 minute; apoi, totul se stinge cu 200 ml apa fierbinte. Se lasa sa fiarba la foc mic, acoperite, amestecand mai des ca sa nu se arda ceapa si completand lichidul, cand acesta scade. Dupa ce carnea s-a inmuiat bine, se adauga ardeii taiati in felii subtiri, cartofii in forma de sferturi, rosiile curatate de coaja si taiate in felii de 2 cm grosime, piper dupa gust, sare si apa. Mancarea se amesteca putin, se lasa sa fiarba acoperita, la foc mic, sau se introduce la cuptor, unde se lasa circa 30 minute, pana fierb bine toate. Mancarea se presara cu patrunjel tocat si se serveste fierbinte.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi ardei grasi rosii ceapa boia piper ulei patrunjel sare fierbinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1674 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018894 (s)