News Flash:

Tocanita cu carne de miel

6 Iunie 2013
2371 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg carne de miel (antricot, pulpa)
2 cepe potrivite
4-5 catei de usturoi
sare
piper
boia
patrunjel verde
ulei

Mod de preparare:

Ceapa se toaca si se caleste in putin ulei pana devine sticloasa. Se adauga carnea bine spalata si taiata bucati mai mari. Amestecam usor si lasam la foc mic pana cand scade apa lasata de carne. Adaugam boia cam o lingurita, piper, sare si usturoiul zdrobit. Mai adaugam un pahar de apa si lasam sa fiarba la foc mic pana cand se face carnea. La sfarsit adaugam verdeata tocata.
Puteti sa adaugati si smantana (200ml) amestecata cu o lingura de faina. Servim cu mamaliguta sau piure de cartofi.

Tocanita cu carne de miel recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cepe potrivite boia patrunjel verde foc mic mamaliguta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1736 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015848 (s)