News Flash:

Tocanita "caviar". Tu stii cum se face aceasta tocana de legume?

9 Septembrie 2016
11732 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr vinete
300 gr rosii
1 ceapa
cateva crengute de marar
cateva crengute de patrunjel
2-3 catei de usturoi
o bucatica de ardei iute
2 linguri otet de vin
1-2 linguri ulei vegetal
piper negru
sare

Mod de preparare:

1. Spala vinetele, injumatateste-le pe lungime si coace-le in cuptor pentru vreo 15 minute. Temperatura interioara ar trebui sa fie cam de 220 de grade Celsius.
2. Cand vinetele s-au inmuiat, iar coaja e innegrita bine, scoate-le, lasa-le sa se raceasca si curata-le.
3. Spala rosiile, tine-le apoi in apa clocotita dupa cateva minute, apoi trece-le pe sub jetul de apa rece si cojeste-le si pe ele.
4. Taie vinetele in bucatele foarte mici si amesteca-le cu restul ingredientelor. Usturoiul trebuie sa fie zdrobit, iar verdeturile, foarte marunt tocate.
5. Pune tocanita in borcan si baga-l in frigider pentru 2-3 ore. Dupa aceea o poti manca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tocanita legume tocanita vinete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1597 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013617 (s)