News Flash:

Tocanita bulgareasca de vita

25 Iunie 2014
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1,7 kg carne vita fara os
3 cani supa de vita
1/3 cana ulei de floarea soarelui
10 catei usturoi
6 cepe potrivite
8-9 foi dafin
1 lingura coaja de lamaie si alta de cimbru uscat
3 linguri boia dulce
cate 1/2 lingurita de boia iute, sare si piper
1/3 cana vin rosu sec
1 lingura unt de la temperatura camerei
350-400 g taietei cu ou
1 lingura faina
cateva fire de patrunjel verde tocat marunt

Mod de preparare:

In uleiul incins se adauga ceapa, usturoiul si foile de dafin. Peste carne, intr-o cratita, se pune sarea si piperul. Se mai adauga boiaua dulce si iute, sarea de lamaie si se amesteca pe foc pana ce carnea este gata. Se pun supa si vinul, se da in clocot si se mai lasa 90 minute ca sa devina carnea foarte frageda. Cand este gata, carnea se pune intr-un castron. Peste lichidul ramas se toarna untul amestecat cu faina si se fierbe pana se ingroasa. Taieteii se fierb separat si peste ei se adauga carnea cu sosul.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete internationale retete bulgaresti retete tocana tocana vita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1655 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013147 (s)