News Flash:

Tocana ungureasca - Cum o faci ca sa aiba gust cat mai bun

27 Martie 2017
1770 Vizualizari | 0 Comentarii
tocana ungureasca
Ingrediente:

5 oua fazanita
3 oua gaina
1 ardei gras verde
1 ceapa medie
3 rosii foarte coapte
1 lingura ulei
sare
piper

Citeste si Sfaturi pentru facut omleta

Mod de preparare:

Rosiile le-am oparit, apoi le-am tocat marunt.
Am tocat marunt ceapa si ardeiul gras si l-am pus la calit in ulei.
Cand a fost gata, am adaugat rosiile tocate si am lasat putin sa se amestece aromele.
Am batut ouale cu putina sare si piper, si le-am adaugat amestecului de legume.
Am amestecat bine pentru a se praji oul pe toate partile.
Am papat cu paine unsa cu crema de branza cu smantana de la Delaco si cu bucati de rosie.

sursa: sim0na-world
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

lecso tocana ungureasca retete tocanita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017135 (s)