News Flash:

Tocana picanta cu carne si porumb

26 Mai 2014
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g amestec de carne tocata
3 linguri cu porumb
2 linguri cu fasole fiarta
1 ceapa
1 ardei gras
1 cescuta cu vin alb
1 ardei iute
1 cescuta cu suc de rosii
coriandru
piper
ulei
sare

Mod de preparare:

Taie ceapa marunt si caleste-o. Adauga carnea tocata, un praf de sare si las-o sa se inabuse. Din cand in cand, stropeste cu vin si putina apa. Cand carnea este patrunsa, toarna sucul de rosii, adauga ardeiul tocat, boabele de fasole, porumbul si putin coriandru. La final, potriveste gustul de sare si piper, pune ardeiul iute tocat fin si lasa sa dea in cateva clocote.

sursa: femeia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tocanita tocanita picanta tocana carne tocana porumb
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1218 viz    0 com
1212 viz    0 com
980 viz    0 com
1317 viz    0 com
1394 viz    0 com
1249 viz    0 com
1144 viz    0 com
1233 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016488 (s)