News Flash:

Tocana picanta

18 Iunie 2012
2178 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 linguri cu porumb
1 ardei iute
500 g amestec de carne tocata
1 ceapa
2 linguri cu fasole fiarta
1 ardei gras
1 cescuta cu suc de rosii
1 cescuta cu vin alb
coriandru
ulei
piper
sare

   
Mod de preparare:
   

Prima data se caleste usor ceapa. Cand a prins o culoare rumenie se pune carnea tocata, se adauga un praf de sare si se lasa la inabusit. Din cand in cand, stropeste cu vin si putina apa. In momentul in care s-a paruns carnea, se pun sucul de rosii, fasolele boabe, ardeiul tocat, porumbul si putin coriandru. Se potriveste de piper si sare, se adauga ardeiul iute, tocat fin, si se lasa sa dea cateva clocote.

sursa: femeia
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

porumb rdei iute carne tocata ceapa fasole ardei gras vin alb clocote
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5993 viz    0 com
5095 viz    0 com
5028 viz    0 com
1119 viz    0 com
2721 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1584 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018837 (s)