News Flash:

Tocana din linte si dovleac

17 Noiembrie 2011
1155 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocana din linte si dovleac
Ingrediente: 150 g linte rosie 300 g dovleac taiat cubulete 100 g fasole verde 2 catei de usturoi zdrobit 1 ceapa tocata 2 lingurite ghimbir ras 1 lingurita sofran 1 lingurita chimion 1 lingurita boia dulce 2 tulpini de telina tocata 2 linguri coriandru tocat 1 lingura ulei vegetal 2 linguri zeama de limeta Mod de preparare: Prima data se pune lintea la fiert, in 750 ml apa. Cand incepe sa fiarba se reduce focul la minim si se mai lasa 10 minute. Se incinge ulei intr-o tigaie si se caleste ceapa. Se adauga apoi usturoi, ghimbir si restul condimentelor si se lasa 1 minut. Se pun dovleacul si telina si se mai lasa pe foc 5 minute, amestecand continuu. Amestecul din tigaie se pune peste linte, in oala, se acopera si se fierbe timp de 10 minute. Se adauga fasolea, se mai fierbe 5 minute, se asezoneaza cu sare. La final se incorporeaza coriandru si sucul de limete. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala retete vegetariene dulceata sos marinat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1949 viz    0 com
1466 viz    0 com
1101 viz    0 com
1172 viz    0 com
937 viz    0 com
1134 viz    0 com
2437 viz    0 com
1965 viz    0 com
2321 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1369 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013157 (s)