News Flash:

Tocana de vinete cu dovlecei si mazare

16 Iunie 2011
3098 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocana de vinete cu dovlecei si mazare
Ingrediente: 500 gr vinete 500 gr dovlecei 150 gr mazare 1 ceapa 2 linguri faina 2 catei de usturoi 4 linguri sos de rosii oregano patrunjel piper sare ulei Mod de preparare: Se caleste ceapa tocata marunt, in putin ulei. Se adauga vinetele si dovleceii taiati marunt, apoi mazarea, se toarna jumatate de cana de apa peste compozitie si se lasa la fiert la foc mic. Dupa ce legumele au fiert, se adauga faina amestecata cu putina apa, apoi sosul de rosii si usturoiul pisat. Se condimenteaza si se mai lasa sa dea intr-un clocot. sursa articol: http://www.culinar.ro sursa fotografie: http://www.bucatarul.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocator ovaz somon usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1726 viz    0 com
1101 viz    0 com
1053 viz    0 com
3770 viz    0 com
1944 viz    0 com
1092 viz    0 com
1051 viz    0 com
1227 viz    0 com
1218 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1739 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020733 (s)