News Flash:

Tocana de pui cu cartofi

12 Martie 2014
1105 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura ghimbir dat prin razatoare
2 catei de usturoi zdrobiti
2 linguri sos de soia
600 g piept de pui
2 morcovi taiati rondele
500 g cartofi dulci taiati cubulete
150 ml supa de pui
1 ceapa verde tocata marunt
orez fiert

Mod de preparare:

Amestecam intr-un bol ghimbir, usturoi si sos de soia si adaugam puiul. Acoperim bolul si-l lasam la frigider peste noapte. Incinge cuptorul la 200 grade. Punem puiul intr-un vas termorezistent. Deasupra punem morcov si cartofi si adaugam supa. Bagam la cuptor timp de 40 de minute. Presaram ceapa pe deasupra si servim cu orez fiert.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tocanita tocanita pui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1425 viz    0 com
1302 viz    0 com
1135 viz    0 com
988 viz    0 com
1160 viz    0 com
2068 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1508 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012935 (s)