News Flash:

Tocana de primavara cu branza feta

21 Martie 2014
971 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 vinete
2 ardei rosii
3 dovlecei
4 stiuleti de porumb dulce
4 rosii mari
2 cepe rosii
2 catei de usturoi taiati feliute
sare
80 ml ulei de masline
200 g branza feta faramitata

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Taiem toate legumele cubulete. Indepartam boabele de porumb de pe stiuleti. Punem legumele si usturoiul intr-o cratita, asezonam cu sare si stropim cu ulei. Bagam cratita la cuptor timp de o ora. Punem tocanita in farfurii si servim cu branza feta presarata pe deasupra.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete primavara retete vegetariene tocanita primavara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1603 viz    0 com
1779 viz    0 com
1833 viz    0 com
3132 viz    0 com
3866 viz    0 com
1410 viz    0 com
1899 viz    0 com
1562 viz    0 com
1608 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1732 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019755 (s)