News Flash:

Tocana de primavara

28 Mai 2012
1451 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocana de primavara
Ingrediente:

200 g branza feta sfaramitata
2 vinete
3 dovlecei
2 ardei rosii
4 stiuleti de porumb dulce
2 cepe rosii
4 rosii mari
2 catei de usturoi taiati feliute
80 ml ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Incingem prima data cuptorul la 200 grade. Taiem toate legumele cubulete. Indepartam boabele de porumb de pe stiuleti. Punem legumele si usturoiul intr-o cratita, asezonam cu sare si stropim cu ulei. Bagam cratita la cuptor timp de o ora. Punem tocanita in farfurii si servim cu branza feta presarata.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

branza feta vinete dovlecei ardei rosii cepe rosii rosii usturoi sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6171 viz    0 com
2305 viz    0 com
2975 viz    0 com
5406 viz    0 com
1492 viz    0 com
4042 viz    0 com
3834 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1669 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019578 (s)