News Flash:

Tocana de post cu fasole verde

27 Ianuarie 2014
1334 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3-4  cepe
5  rosii
2  dovlecei
fasole verde (galbena – pastai)
1  morcov
2  ardei
3 cartofi mari
marar  verde

Mod de preparare:

Se  taie legumele bucati si  se  pun la  fiert (fara ceapa si ardei), separat  se  calesc  ceapa si ardeiul, se  adauga  rosiile  taiate   si  se continua  inca  5 minute calirea. Cand  legumele  sunt  fierte  se  adauga   acest  amestec, se  potriveste  de  sare si  se  mai  lasa   inca  5  minute  sa  fiarba  impreuna… La  sfarsit  se  adauga mararul taiat  marunt.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6276 viz    0 com
2251 viz    0 com
1681 viz    0 com
3006 viz    1 com
1544 viz    0 com
1818 viz    0 com
1460 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1668 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020901 (s)