News Flash:

Tocana de peste cu legume

23 Noiembrie 2012
2617 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

400 g file de peste taiat cubulete
1 ardei galben tocat
2 linguri ulei de masline
2 dovlecei taiati cubulete
400 g rosii in bulion
1 vanata micuta taiata cubulete
2 linguri patrunjel

Mod de preparare:

Incingem ulei intr-o oala si punem la calit legumele timp de 5 minute la foc intens. Adaugam rosiile si 125 ml apa, acoperim vasul si lasam sa fiarba. Dupa ce da in clocot, reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 5 minute. Adaugam pestele si lasam sa fiarba timp de 3 minute. Presaram patrunjelul tocat marunt si servim imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei galben dovlecei vanata patrunjel oala clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Didita Nycu  | #175
la tocana de legume cu peste se adaogă și 3-4 linguri de orez.
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1416 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014117 (s)