News Flash:

Tocana de peste cu dovlecel

26 Noiembrie 2012
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g file de peste taiat cubulete
1 vanata micuta taiata cubulete
2 linguri ulei de masline
2 dovlecei taiati cubulete
400 g rosii in bulion
1 ardei galben tocat
2 linguri patrunjel

Mod de preparare:

Incingem ulei intr-o oala si punem la calit legumele timp de 5 minute la foc intens. Adaugam rosiile si 125 ml apa, acoperim vasul si lasam sa fiarba. Dupa ce da in clocot, reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 5 minute. Adaugam pestele si lasam sa fiarba timp de 3 minute. Presaram patrunjelul tocat marunt si servim imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vanata dovlecei ardei galben patrunjel oala clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2180 viz    0 com
2677 viz    1 com
8345 viz    0 com
1310 viz    0 com
1452 viz    0 com
17769 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1482 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013395 (s)