News Flash:

Tocana de peste cu dovlecel

26 Noiembrie 2012
1072 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g file de peste taiat cubulete
1 vanata micuta taiata cubulete
2 linguri ulei de masline
2 dovlecei taiati cubulete
400 g rosii in bulion
1 ardei galben tocat
2 linguri patrunjel

Mod de preparare:

Incingem ulei intr-o oala si punem la calit legumele timp de 5 minute la foc intens. Adaugam rosiile si 125 ml apa, acoperim vasul si lasam sa fiarba. Dupa ce da in clocot, reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 5 minute. Adaugam pestele si lasam sa fiarba timp de 3 minute. Presaram patrunjelul tocat marunt si servim imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vanata dovlecei ardei galben patrunjel oala clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2122 viz    0 com
2620 viz    1 com
8164 viz    0 com
1266 viz    0 com
1396 viz    0 com
17625 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1629 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019413 (s)