News Flash:

Tocana de muschi de vita

18 Aprilie 2012
2065 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocana cu muschi de vita
Ingrediente:

1.5 g muschi de vita taiat cuburi
2 linguri ulei de masline
2 cepe tocate
2 catei de usturoi zdrobit
2 fire de praz tocat
4 tulpini de telina tocata
800 g rosii in bulion
2 morcovi taiati rondele
1 lingura vin rosu
250 ml supa de vita

Mod de preparare:

Incingem o lingura de ulei intr-o oala si punem la rumenit cuburile de vita. Scoatem carnita si o punem pe un platou. Reducem focul si adaugam uleiul ramas si punem la calit ceapa, prazul, usturoiul, telina si morcovii amestecand continuu timp de 5 minute. Punem si carnita de vita peste legume si adaugam rosiile, vinul si supa. Lasam sa dea in clocot si apoi reducem focul la minim si fierbem cu vasul acoperit timp de o ora. Indepartam capacul si mai lasam sa fiarba 30 minute amestecand des. Se serveste cu piure de cartofi.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cepe usturoi praz morcovi vin rosu clocot
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3355 viz    2 com
1370 viz    0 com
2093 viz    0 com
6045 viz    0 com
2251 viz    0 com
1899 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1594 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019310 (s)