News Flash:

Tocana de miel cu fasole verde si rosii

9 Noiembrie 2012
2157 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g carne de miel
400 g fasole verde sau congelate
praz (sau 150 g de ceapa)
200 g de rosii
ulei vegetal
piper
sare

Mod de preparare:

Se spala bine legumele, apoi prazul se taie inele, iar rosiile in cubulete mici. Se prajesc usor in ulei vegetal incins, apoi se pune carnea si se potriveste de piper si sare. Se prajeste carnea pe ambele parti cam un sfert de ora, cel mult 20 minute, apoi se pun fasolele. Dupa 15 minute se adauga rosiile. Mancarea se mai tine pe foc cam 7 minute.

sursa foto: say7

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare retete culinare fasole verde praz rosii ulei vegetal
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020857 (s)