News Flash:

Tocana de linte rosie

27 Martie 2014
1337 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g linte rosie
1 ceapa mare
1 litru supa de legume (sau pui ori vita)
patrunjel
2 linguri ulei de cocos
½ lingurita turmeric
2 cartofi dulci
un varf de cutit curry
2 catei de usturoi
1 lingura ghimbir ras
1 ardei gras rosu
2 morcovi

Mod de preparare:

Lintea se inmoaie peste noapte in apa (sau macar 4-5 ore), se clateste si se pune la fiert. Se prajeste ceapa, turmeric-ul si curry-ul in cele doua linguri de ulei de cocos timp de doua minute, se adauga ½ cana apa si se lasa sa fiarba aproximativ cinci minute.
Se adauga in tigaie cartofii dulci, ardeiul taiat si morcovii taiati rondele si se amesteca cu ceapa. Cand lintea este aproape fiarta, se adauga compozitia din tigaie, plus supa de carne. Se completeaza cu apa, daca este nevoie (lichidul sa acopere compozitie).
Se lasa la fiert la foc mic pana cartoful dulce si morcovul se patrund usor cu furculita. La final se adauga usturoiul pisat, ghimbirul, patrunjelul, sare si piper.

sursa: ecuisine
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete tocanita retete linte linte rosie tocanita linte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1862 viz    0 com
2600 viz    0 com
2001 viz    0 com
3150 viz    0 com
3051 viz    0 com
2255 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1583 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015235 (s)