News Flash:

Tocana de legume la cuptor

2 August 2012
2923 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

124 g rosii cherry
1 ceapa rosie tocata
1 vanata  taiata cubulete
1 dovlecel taiat cubulete
1 ardei gras galben tocat
1 ardei gras verde tocat
1 capatana de usturoi
busuioc
2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Se incinge mai intai cuptorul la 200 grade. Punem intr-un vas de ceramica dovleceul, uleiul, ceapa, ardeii, vanata, potrivim de sare si amestecam. Dupa aceea dam la cuptor timp de 20 de minute. Cand expira timpul incorporam usturoiul si rosiile si mai lasam in cuptor inca pe atat. Se poate servi cu busuioc tocat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii cherry ceapa rosie vanata dovlecel usturoi busuioc cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2202 viz    0 com
2220 viz    0 com
3418 viz    0 com
2828 viz    0 com
2631 viz    0 com
3869 viz    0 com
3404 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1445 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014546 (s)