News Flash:

Tocana de legume cu usturoi si busuioc

21 Februarie 2013
3335 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

70 g pasta de tomate
2 dovlecei taiati cubulete
250 ml supa de legume
2 catei de usturoi zdrobiti
1 ceapa rosie tocata
3 ardei rosii tocati
1 vanata taiata cubulete
2 ardei verzi tocati
900 g rosii in bulion
2 lingurite zahar
2 linguri busuioc

Mod de preparare:


Intr-o oala punem supa la fiert la foc mare. Dupa ce da in clocot, reducem focul si punem la fiert ceapa si usturoiul. Dupa 2 minute adaugam ardeii si vanata si mai lasam sa fiarba. Dupa alte 2 minute adaugam rosiile, pasta de tomate si zaharul. Acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba la foc mic timp de 40 de minute. Incorporam apoi si dovleceii, acoperim vasul cu un capac si lasam sa fiarba timp de 20 de minute. Indepartam vasul de pe foc, adaugam busuioc si sare dupa gust.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei zahar busuioc oala foc mic capac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1998 viz    0 com
1592 viz    0 com
1579 viz    0 com
6557 viz    0 com
11694 viz    0 com
1789 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1470 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020402 (s)