News Flash:

Tocana de legume cu masline

14 Februarie 2013
1357 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 kg de rosii, de preferinta lunguiete
2 oua
2 cepe potrivite
sare
piper
 
Mod de preparare:

Se toaca cepele si se pun la calit intr-o lingura de ulei in tigaia de prajit; se oparesc rosiile pentru a indeparta pielita mai usor, se taie bucatele mici; cand ceapa e aurie, se adauga rosiile si se amesteca din cand in cand, lasandu-le sa fiarba la foc potrivit; cand compozitia este scazuta destul de bine, punem 2 oua batute in prealabil si amestecam pana cand se leaga compozitia (oul trebuie sa arate ca intr-o omleta); adaugam sare si piper.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii oua cepe potrivite sare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1218 viz    0 com
2187 viz    0 com
1395 viz    0 com
1231 viz    0 com
2216 viz    0 com
2225 viz    0 com
2654 viz    0 com
1629 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1365 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013546 (s)