News Flash:

Tocana de legume cu linte rosie

26 Februarie 2013
3379 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g linte rosie
100 g fasole verde
1 lingura ulei vegetal
2 catei de usturoi zdrobiti
1 ceapa mica tocata marunt
1 praf de ghimbir
1 lingurita sofran
1 lingurita chimen
1 lingurita boia de ardei dulce
500 g dovleac taiat cubulete
2 fore de telina tocate
2 linguri coriandru tocat
2 linguri suc de limete
orez fiert pentru servire

Mod de preparare:

Punem la fiert lintea in 750 g apa rece. Dupa ce da in clocot, reducem focul la minim si lasam sa fiarba timp de 10 minute. Incingem ulei intr-o tigaie la foc mediu si punem ceapa la calit cu usturoi, ghimbir si celelalte condimente. Dupa un minut adaugam dovleacul si telina si amestecam timp de 3 minute. Amestecam lintea cu dovleac si lasam sa fiarba cu vasul acoperit, timp de 10 minute. Adaugam si fasolea verde si mai lasam sa fiarba timp de 10 minute. Incorporam sucul si coriandru si amestecam. Se serveste cu orez fiert si iaurt natur.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

linte rosie fasole verde ulei vegetal sofran chimen telina tocate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3205 viz    0 com
1948 viz    0 com
1544 viz    0 com
1511 viz    0 com
6333 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015595 (s)