News Flash:

Tocana de legume cu ciuperci

1 August 2011
1139 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocana de legume cu ciuperci
Ingrediente: 1 kg ciuperci proaspete 3 cepe 2 legaturi de ceapa verde 1 morcov 70 ml ulei 600 g rosii in bulion 1 lingurita boia de ardei dulce vegeta 1 catel de usturoi 1 legatura coriandru 1 legatura marar sare piper Mod de preparare: Se spala bine ciupercile, se scurg de apa si se taie in bucatele. Se curata si se spala ceapa si morcovul, apoi se toaca ceapa marunt, iar morcovul se da pe razatoarea mare. Se calesc ceapa si morcovul intr-o cratita mare, in ulei, 3-4 minute, dupa care se pun ciupercile. Se adauga, dupa gust, vegeta si se calesc ciupercile impreuna cu ceapa pana cand se evapora toata zeama lasata de ciuperci, iar acestea incep sa se prajeasca in ulei. Se adauga rosiile in bulion, maruntite cu furculita si sucul acestora. Se pun boiaua si catelul de usturoi, tocat marunt. Se potriveste de sare si piper si se lasa tocanita sa fiarba la foc mic 30 de minute. La final, se pun mararul si coriandrul, tocate marunt, si se lasa sa mai dea in cateva clocote. Tocana de ciuperci se serveste calda, cu mamaliguta fierbinte. sursa articol: http://www.bucatarul.ro sursa fotografie: http://www.bucatarul.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci retete vegetariene almette coltunasi marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2176 viz    0 com
1096 viz    0 com
3449 viz    0 com
1422 viz    0 com
993 viz    0 com
1539 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1510 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013135 (s)