News Flash:

Tocana de legume cu carne de vita

7 Ianuarie 2014
1621 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g carne de vita
2 cartofi
2 morcovi
4-5 buchetele brocoli
1 buc pastarnac
o legatura patrunjel
200 ml suc de rosii

Mod de preparare:


Carnea de vita o spalam, o condimentam cu sare si piper si o punem intr-un vas termorezistent. Legumele le curatam, le spalam si le tocam marunt! Apoi le adaugam langa carnea de vita, adaugam si sare dupa gust, sucul de rosii si un pahar cu apa! Introducem in cuptorul incins. Cand este gata adaugam patrunjelul tocat marunt.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1841 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019791 (s)